FAAMAONI

I le 2021, i lalo o fesoʻotaʻiga faʻatapulaʻaina o le tele o faiga faʻavae ma faiga, e pei o le faʻaitiitia o le gaosiga o le uamea, le faʻaogaina o le malosi, le faʻaogaina o le gaosiga o le uamea Beijing-Tianjin-Hebei, ma le faʻatapulaʻaina o le gaosiga i le autumn ma le taumalulu, o le uamea leaga. fa'aitiitiga fa'amoemoega galuega na iu lava ina mae'a.O lea la, o le a fa'atupula'ia le gaosiga o le sila pe fa'aauau pea ona pa'u ile 2022?
E tusa ai ma faʻamatalaga mai le National Bureau of Statistics, mai ia Ianuari ia Novema 2021, o le faʻaputuina o le gaosiga o puaa i Saina e 796.23 miliona tone, o le faʻaititia o le 4.2% i lea tausaga ma lea tausaga;o le aofa'i fa'aputuina o le sila e 946.359 miliona tone, o le fa'aitiitia o le 2.6% i lea tausaga ma lea tausaga;o le fa'aputuga fa'aopoopo o le uamea e 1,223.33 miliona tone, o se si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 1.0%.%.O loʻo faʻatatauina o le gaosiga o le uʻamea leaga a Saina i le 2021 e tusa ma le 1.03 piliona tone, o le faʻaititia o le tausaga i lea tausaga e tusa ma le 3%, o le lona lua lea o le tuputupu aʻe leaga talu mai le 2015.
(Afai e te fia iloa atili e uiga i le aʻafiaga o faiga faʻavae i lugaAstm A792 Galvalume, e mafai ona e fa'afeso'ota'i matou i so'o se taimi)
A maeʻa ona ulufale i le 2022, sei vagana ai nisi o eria i Hebei, Shandong, Shanxi ma Henan i le 2 + 26 eria o loʻo i ai le gaosiga o mea e manaʻomia, e leai lava se faʻatapulaʻaina o faiga faʻavae talafeagai i isi vaega.I le taimi lava e tasi, i le fonotaga a le 2022 galuega na faia e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi i le faaiuga o le 2021, e leʻi taʻua ai le tulafono faʻatonutonu mo le gaosiga o uʻamea i le 2022. Ae ui i lea, o loʻo faʻamamafaina e tatau ona faʻaauau. e faʻamautu taunuuga o le faʻaluaina o le puleaina o le gaosiga o le gafatia ma le gaosiga, faʻasaina malosi le gaosiga o le gaosiga fou, faʻamalosia le suia o le gaosiga o le gaosiga, ma le faʻatinoina o le gaosiga faʻasolosolo i se tulaga maopoopo i Beijing-Tianjin-Hebei ma nofoaga lata ane.E mafai ona vaʻaia e leʻi faʻasaʻolotoina le faiga faʻavae o le faʻaitiitia o le gaosiga.
(Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le aʻafiaga o oloa uʻamea faʻapitoa, pei ole24 Fua Galvalume, e mafai ona e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou)
Mai le vaaiga o loʻo i ai nei, o loʻo aʻafia i le Olimipeka o le Taumalulu o loʻo oʻo mai i le kuata muamua, o uʻamea uʻamea i le itulagi o Beijing-Tianjin-Hebei o le a faʻatinoina faʻatapulaʻaina o gaosiga aʻo leʻi oʻo i le aso 15 o Mati. E tusa ai ma le faʻatusatusaga o le Lange Steel Research Center, mai le amataga o le o le tausaga ia Mati 15, o le a faaitiitia le uʻamea uʻamea i itumalo lata ane ma aai o Beijing, Tianjin ma Hebei o le a faaitiitia e 27.95 miliona tone, o se faaitiitia faalemasina averesi o 11.18 miliona tone, ma le averesi faaitiitia o aso taitasi o 370,000 tone.O le mea lea, o le gaosiga o le sila i le kuata muamua o le a faʻaitiitia.O le a si'itia i lea masina ma lea masina, ae o lo'o fa'aalia pea le aga'i i lalo i lea tausaga ma lea tausaga.
E tusa ai ma tau o uʻamea, ia Ianuari ma Fepuari, ona o le vaivai o manaʻoga ma aso malolo, o le maketi e ono fesuisuiai vaivai.Ia Mati, faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le atinaʻeina o poloketi autu ma le faʻaiʻuga o le faʻamaʻi i nofoaga eseese, o le faʻatagaina o manaʻoga e ono oʻo atu ai i le toe faʻaleleia i le maketi.
(Afai e te manaʻo e maua le tau o oloa uʻamea faʻapitoa, pei oleFa'atau oloa Siisii ​​Galvalume Coil, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou mo upusii i soo se taimi)

https://www.zzsteelgroup.com/g550-galvalume-aluzinc-coated-steel-coil-2-product/


Taimi meli: Ian-17-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou