FAAMAONI

Faatasi ai ma le faaiuga o le Olimipeka o le Taumalulu ma le faʻafefeteina o le manatu o le toe amataina o galuega ma gaosiga pe a maeʻa le aso 15 o le masina muamua o le masina, ua toe faʻaleleia ai le talitonuga o maketi.Faatasi ai ma i latou, o le coke faalua na taʻitaʻia le siʻitia ma maua ai se maualuga fou i le 4 masina.O le u'amea i le lumana'i na maua le lagolago i itu taua i se taimi pu'upu'u ma toe maua mai le 700 yuan fa'ailoga i le taimi e tasi.E oʻo mai i le tapunia, e silia ma le 2 piliona tupe ua toe foʻi mai i le maketi.
(Afai e te fia iloa atili e uiga i tala fou o pisinisi i luga ole Aluminized Steel Coil, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se taimi)
O tau maketi i luga ole laiga na siitia teisi, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga i Beijing ma Tianjin ua faʻaleleia, ma ua amata ona faʻateleina suʻesuʻega, ae o loʻo taulaʻi i luga ole manaʻoga faʻapitoa, ma o loʻo i ai pea le tele o faʻatauga faʻatau, ma o loʻo i ai se vaega itiiti o taumatematega i Sasaʻe. Saina.Fa'atosina laititi.
Mai le vaaiga o loʻo i ai nei, a maeʻa ona faʻafefeina le vaega le lelei i vaega, o faʻamoemoega o le maketi mo le toe amataina o galuega ma gaosiga o loʻo vevela.
E le gata i lea, o le faiga fa'avae nogatupe i nisi o itulagi e le'i leva ona fa'amalieina.Ina ua maeʻa Heze, na taʻimua Shandong i le faʻaitiitia o le totogi maualalo mo fale faʻapisinisi, o faletupe tetele e fa o le a faʻaitiitia ai le tului mokesi i Guangzhou.Ole suiga muamua lea ole faiga mokesi ile maketi muamua., e tele atu 'a'ai o le a mulimuli mai pe i ai se avanoa maualuga.
(Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le aʻafiaga o oloa uʻamea faʻapitoa, e pei ole Wholesale Aluminized Sheet, e mafai ona e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou)

https://www.zzsteelgroup.com/aluminized-steel/
O lo'o i luga o lo'o iai se sao lagolago mo le maketi, ma le tele o ituaiga na toe maua le lagolago i luga a'e o le Bollinger Band.Mai le vaaiga o le disk, afai e tu mausali, o loʻo i ai pea le avanoa e toe faʻaleleia ai, a leai o le a le alu mamao le maketi.
Mai le vaʻaiga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, i se taimi pupuu, o le a taulaʻi atili i tala fou ma faʻamoemoega, ma o le a ulufale atu i le faʻamaoniga o manaʻoga i le taimi mulimuli ane.Pe mafai ona faʻaauau le toe faʻaleleia e faʻalagolago i le manaʻoga e mafai ona iloa moni.E lē gata i lea, o le tala lelei e faavaivaia ai le pulea o faiga faavae a le atunuu i se tulaga patino.O le taimi lava e le manuia ai le faʻamoemoe pe sili atu i le pito i lalo ole mafaufau ole atunuʻu, o le a toe faʻaleleia le suiga ole maketi.
(Afai e te manaʻo e maua le tau o oloa uʻamea faʻapitoa, e pei o le Aluminized Steel Sheet, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou mo upusii i soo se taimi)

https://www.zzsteelgroup.com/news_catalog/industry-news/


Taimi meli: Feb-22-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou