FAAMAONI

A'o fa'aauau pea le si'itia o tau o uamea, na si'itia ai i le 7.8% le fa'asologa o le fa'asologa o le uamea mata'i masina (MMI) i le 7.8% i lenei masina.
Ua e sauni mo le feutanaiga faakonekarate uamea faaletausaga?Ia mautinoa e toe iloilo a matou faiga sili e lima.
E pei ona matou tusia i le koluma o lenei masina, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o uʻamea talu mai le taumafanafana talu ai.
Tau u'amea si'i i numera lua masina i lea masina.Ae ui i lea, o le fua faatatau o le siitaga e foliga mai ua faifai malie.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le hot rolled coil i le Iunaite Setete o loʻo faʻaauau pea ona siitia.O le tolu masina o le tau o le hot rolled coil i Amerika na siitia i le 20% mai le masina talu ai i le US$1,280 i le tone puupuu.Ae ui i lea, e oʻo mai i le taimi nei, o tau o loʻo paʻu i lalo ia Aperila.
Ua i'u ina maualuga le tau o uamea?E le o manino, ae ua mautinoa lava ua amata ona faifai malie le siitaga o tau.
I le tautala e uiga i le tufatufaina atu o maketi ma le utiuti o sapalai, o le a maua e le au faʻatau ni sapalai fou i se taimi pupuu i le vaeluaga, lea o le a latou maua ai le mafanafana.
O loʻo faʻaauau pea galuega i le fale fou a Steel Dynamics i Sinton, Texas, lea ua faʻamoemoe e faʻatonuina i le ogatotonu o le tausaga.
Fai mai le kamupani e le aofia ai le tau (US $ 18 miliona) e fesoʻotaʻi ma le faʻafaigaluegaina i le Sinton flat steel plant, o loʻo faʻamoemoeina o ana tupe maua faʻaititia i le kuata muamua i le va o le US $ 1.94 ma le US $ 1.98, lea e ono faʻaalia ai le fou a le kamupani lenei. kuata.Faamaumau tupe maua.le kamupani.
Fai mai le kamupani: "Ona o le malosi o le manaoga o loʻo faʻaauau pea ona lagolagoina tau uamea mafolafola, faʻaosofia e le faʻalauteleina o tau uʻamea mafolafola, ua faʻamoemoeina o le a sili atu le maualuga o tupe maua a pisinisi a le kamupani i le kuata muamua o le 2021 nai lo le kuata lona fa i kuata taʻitasi. taunuuga.”O le averesi o tau o oloa uamea mafolafola ta'i kuata ta'i kuata o le a matua fa'atupula'ia i le kuata e fa'afetaui ai le si'itaga o tau o u'amea.
I tala fou mo taimi uumi, i le masina talu ai, na faʻasalalau ai e Nucor fuafuaga e fausia ai se fale faʻapipiʻi fou e lata ane i lana fale gaosi manifinifi i Gallatin, Kentucky.
Nucor o le a faʻaalu pe tusa ma le US $ 164 miliona i le fale fou ma fai mai o le a faʻaaogaina le fale i le 2023.
O le Aai o Tangshan, le nofoaga autu o le gaosiga o uamea a Saina, ua faia ni faiga e taofia ai le gaosiga o uamea e faʻatapulaʻa ai le filogia.
Ae ui i lea, na faʻailoa mai e le South China Morning Post e faʻapea o loʻo malosi pea le gaosiga o le sila a Saina, faʻatasi ai ma le malosi o le faʻaaogaina o le 87%.
Ina ua uma ona paʻu i le US $ 750 i le tone i le ogatotonu o Mati, o le tau o Saina HRC na siitia i le US $ 820 ia Aperila 1.
O le tele o fa'alapotopotoga fa'apitonu'u ua latou lu'iina le vaega 232 u'amea ma le alumini a le Peresetene muamua o Donald Trump i totonu o le fa'amasinoga.
Ae ui i lea, o luʻitau talu ai nei a Trump i le faʻalauteleina o tau (e aofia ai le uamea ma le alumini) na faʻamaonia le manuia i tagata talosaga i totonu o le atunuʻu.
O le PrimeSource Construction Products o lo'o tauva ma Trump's Trump Announcement 9980 na tu'uina atu ia Ianuari 24, 2020. O le fa'asalalauga na fa'alautele ai le Vaega 232 o tau e aofia ai le sila ma le alumini.
Na faamalamalama mai e le USCIT: "Ina ia taʻutinoina le Faʻasalalauga 9980 e le aoga, e tatau ona tatou mauaina'e manino le le saʻo fausaga o tulafono faʻatonutonu, soliga faʻatonuga tetele poʻo gaioiga na faia i fafo atu o le lautele o le faʻatagaina.""Talu ai na tuuina atu e le Peresetene le Faʻaaliga 9980 ina ua maeʻa le faʻatagaina a le Konekeresi e fetuunai le faʻaulufaleina mai o oloa o loʻo aofia i le faʻasalalauga ua maeʻa, o le Faʻasalalauga 9980 o se gaioiga na faia i fafo atu o le lautele o le faʻatagaina."
O le mea lea, na tautino ai e le faamasinoga e faapea o le tautinoga e "le aoga i le solia o le tulafono."Sa talosagaina foi le toe faafoi o tau e faatatau i le tautinoga.
E oʻo mai ia Aperila 1, na siitia le tau o le uʻamea a Saina i le 10.1% masina i lea masina i le US $ 799 i le tone.Na pa'ū le koale a Saina ile 11.9% ile US$348 ile tone.I le taimi lava e tasi, na paʻu i lalo le tau o pili a Saina ile 1.3% ile US$538 ile tone.
Fa'aopoopo umi-mau.Lautele ma fa'amatalaga fa'aopoopo.ufiufi.Faatasi ai ma le MetalMiner faʻataʻitaʻiga tau, e mafai ona e iloa ma le mautinoa le tau e tatau ona totogi mo le uʻamea.
Na ou faalogo ua tumu le fanua o le a latou tapunia aua e leai se mea latou te o i ai
©2021 MetalMiner Ua taofia aia tatau uma.|Pusa fa'asalalau|Fa'atonuga Kuki|Faiga Fa'alilolilo|Tulaga o Auaunaga

Industry News 2.1


Taimi meli: Me-08-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou