FAAMAONI

O lo'o fuafua Rusia e fa'ae'e tau le tumau e auina atu i fafo i u'amea uliuli ma mea e le o ni ferrous mai le amataga o Aukuso, lea e totogi ai le ta'avale o tau i galuega a le malo.E fa'aopoopo i le 15% o fua faatatau o lafoga fa'atau i fafo, o ituaiga oloa ta'itasi e iai lona vaega fa'apitoa.

I le aso 24 o Iuni, na fuafua ai e le Matagaluega o le Atinae o le Tamaoaiga a le Matagaluega o le Atinae o le Tamaoaiga a Rusia e totogi le 15% o le tau o oloa auina atu i fafo o le atunuu i fafo atu o le tau mai le aso 1 o Aokuso, 2021. fua faatatau, o le tulaga maualalo o faiga tau tupe o le a filifili foi i tau maketi i le 5 masina o le 2021. Aemaise lava, o pellets e 54 $ / tone, ma le uamea vevela ma filo filo e le itiiti ifo i le 115 $ / tone, malulu. uamea taai ma uaea o le 133 $/ton, uamea stainless ma uʻamea uʻamea e 150 $/ton.Mo u'amea e le o ni u'amea, o tau o le a fuafua e tusa ai ma le ituaiga u'amea.O le lomiga a Rusia o le "vedomosti" na taʻua ai e le Palemia Mikhailm Shustin na faapea mai: "Ou te fai atu ia te oe ia vave saunia uma pepa faʻaiuga talafeagai ma tuʻuina atu i le malo.“O le faaiuga e tatau ona faia e le sili atu i le aso 30 o Iuni e amata faamamaluina a o lei oo i le aso 1 o Aokuso.

E tusa ai ma le METAL EXPERT (metal experts), ua lagolagoina foi e le Matagaluega o Atinae o le Tamaoaiga le lagolago a le Matagaluega o Alamanuia ma le Matagaluega o Tupe.A maeʻa ona tuʻuina atu lenei lafoga, o le a mafai ona totogi mo le faʻatupulaia o oloa uʻamea i le maketi i totonu o le atunuʻu.O lona fa'amoemoe o le fa'atupuina lea o se taui mo le fa'atauga o le puipuiga a le atunu'u, tupe fa'afaigaluega a le atunu'u, fau fale, fau auala ma isi fuafuaga faufale.Ole vaega lea ole fa'asologa o puipuiga na faia ile maketi i totonu ole atunu'u.O le sui muamua o le palemia Andrey Belousov na faamamafaina i le fonotaga a le Malo: "E tatau ona tatou puipuia a tatou tagata faatau mai le maketi o le lalolagi i le taimi nei.

faatosinaga.E tusa ai ma lana faʻatusatusaga, o tupe maua mai le uʻamea uliuli o le a oʻo atu i le 114 piliona rubles ($ 1.570 miliona, fesuiaiga o le 1 US dollar = 72.67 ruble), o tupe maua mai le uʻamea e le o ni ferrous e tusa ma le 50 piliona rubles ($ 680 miliona).I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma Andrey Belousov, o lenei aofaʻi e naʻo le 20-25% o tupe maua sili na maua e pisinisi faʻameamea, ma o le mea lea, e tatau i le kamupani umia ona faʻaauau ona sainia se konekarate e tuʻuina atu oloa taʻavale i galuega a le malo ma tuʻuina atu faʻaitiitiga. .

Industry News 2.2


Taimi meli: Iuni-25-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou