FAAMAONI

Vaega Uluuluga o Aso Aiga

I le vevela o le tau mafanafana, faatasi ai ma galu vevela, o le a le mea na mafua ai ona matou lafoai o matou potu mafanafana malulu ae potopoto faatasi i lalo o le vevela vevela?Ioe e tumu i le alofa!Na valaaulia e le ofisa autu o le Zhanzhi Group le lata i le 30 tagata faigaluega ma le aofaʻi o tagata 54 mai o latou aiga e auai i lenei faʻamoemoe.Mai le aiga toʻaitiiti i tagata uma, na potopoto faʻatasi le aiga Zhanzhi ona o le alofa ma amata ai se malaga malolo ma malie.Malaga fa'asolopito ma fa'aleaganu'u, DIY, "Foma'i Saina" ata tifaga, fa'avasegaga fa'asologa eseese, ma talie i le fa'alavelave atoa.

1. Asiasi i le Sixing Warehouse
O le selau tausaga o tofotofoga ma faigata, o le vicissitudes o le seneturi muamua, e faamanatu ai le centenary o le pati, o le nofoaga autu o le vaega faatulagaina faapitoa se taamilosaga faasolopito ma aganuu-asiasi i le Shanghai Sixing Warehouse Anti-Japanese War Memorial.I le vaveao, na potopoto uma ai tagata i le faitotoa o le faleteuoloa e fa laina ma puʻeina se ata faʻatasi ma se tamaʻi fuʻa mumu.Sa faatumulia foliga o tagata uma i laufofoga fiafia.
O le Shanghai Sixing Warehouse Anti-Japanese War Memorial Hall e faʻavae i luga o le lauiloa "Four-xing Warehouse Defense War" i le fale ma fafo.E tusa ai ma le manatu o le "faʻaaloalo mo le talafaasolopito ma mafaufauga moni", o loʻo faʻaalia i lalo o le fuʻa a le Anti-Japanese National United Front ma le talaaga o le Taua a le Anti-Japanese War.Na faia ia Aokuso 1937. I le faaiuga o le vaitaimi o le 13th Songhu Anti-Japanese War, e silia ma le 420 ofisa ma fitafita mai le 1st Battalion, 524th Regiment, 262 Brigade, 88th Division of the Chinese Army (ua lauiloa o le "800 Warriors." ”), na faatonuina e tu i tafatafa o le Faleoloa e Fa Laina ma galuega ootia o le tetee totoa.
I totonu o le fale faʻaaliga, tasi i le tasi tala faʻasolopito, tasi itulau ma isi pepa pepa, ma se faasologa o faatagata moni o tagata, ia tatou lagona le alofa o toa mo lo latou atunuu ma le atunuu, ma le faamaoni toto o le pelu i luga. le auala vaapiapi.

zhanzhi 2
2. Manuia le taimi o le aoauli
Ina ua uma le asiasiga, i luga o le Vaitafe o Suzhou, na o mai tagata uma i Burger King e fai se taumafataga.I luga o le laulau, fiafia i le taimi matagofie mo le aiga, fiafia i meaʻai vave i sisifo ma le manaia, ma fiafia i le lagona atoatoa o le fiafia.O iinei, o loʻo uuina e tamaiti meataalo a tamaiti mo se "tamaʻi fono", ma uo matutua atu pepa tusi lima e fai ai se "Werewolf Killing Conference".

zhanzhi 4 zhanzhi 5
3. Gaoioiga paganoa ma matua-tamaiti
A maeʻa le 'aiga o le aoauli, o loʻo i ai se gaoioiga a le aiga matua-tamaiti, e mafai e aiga taʻitasi ona filifili saoloto e tusa ai ma o latou manaʻoga.O tamaiti e fiafia e feoai e o i la'au lanu meamata DIY po'o selu laupapa, e mamanuina a latou lava galuega matagofie ma o latou matua ma faia se meaalofa ese.E mafai e tamaiti a Xi Jing ona matamata i le ata tifaga "Fomaʻi Saina" ma tagata matutua, lea e faʻavae i luga o mea moni na tutupu o le taua faasaga i le faʻamaʻi fou o le niumonia i le 2020. O loʻo taʻu mai ai le tala faʻateʻia o tagata o laei papae mai Saina atoa o loʻo ua laa i luma i lenei "taua" tele, taufetuli i le uati ma faanatinati atu i le laina pito i luma i Wuhan, e tusa lava po o le a lo latou lava saogalemu ma le saogalemu.

zhanzhi 6 zhanzhi 7 zhanzhi 8
Sau ma le fa'atalitali ma toe fo'i mai ma le fa'amalieina.O le aiga o le uafu sili ona mafanafana mo tagata faigaluega uma.Avea le Aso Aiga o se avanoa, ia lagona e tagata o le aiga le mafanafana ma le malosi o le aiga o Zhanzhi.Ua mae'a le Aso Fa'aleaiga faaletausaga i Zhanzhi Headquarters.Tatou ave lenei fiafia ma le naunau i le isi laasaga o galuega.

zhanzhi 9


Taimi meli: Aukuso-30-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou