FAAMAONI

I le Aso Faraile, na tulaʻi mai ai le lumanaʻi o le uʻamea a Asia mo le vaiaso lona lima.O le gaosiga o le u'amea e tetee atu i le filogia i Saina, o se gaosiga tele, na pa'u, ma ua faateleina le manaoga o le uamea i le lalolagi, ma tuleia ai le tau o le uamea i le maualuga o faamaumauga.
Setema u'amea i le lumana'i i Saina Dalian Commodity Exchange tapunia 1.2% i le 1,104.50 yuan (US$170.11) i le tone.O le konekarate sili ona malosi fefaʻatauaʻiga na siitia 4.3% i lenei vaiaso.
O tau u'amea i luga o le Shanghai Futures Exchange na fa'aauau pea a latou aga'i i luga, fa'atasi ai ma le si'itia o le pa faufale i le 1.7% i le 5,299 yuan i le tone, na'o le la'ititi la'ititi i lalo o le fa'amaumauga maualuga o le 5,300 yuan.
O ili vevela na fa'aaogaina i tino ta'avale ma mea faigaluega a le fale na a'e i le 0.9% i le 5,590 yuan i le tone, ina ua mae'a le maualuga o le 5,597 yuan.
Na taʻua e le au suʻesuʻe a JP Morgan i le lipoti: "O se taʻamilosaga masani lea o le maketi o povi i le pisinisi uamea.""A o faʻateʻaina e Saina le faʻamaʻi ma tali atu i faiga faʻaosofia, ua vave ona toe faʻaleleia le manaʻoga."
O se fa'ailoga lelei fo'i lea mo Saina, o le atunu'u sili lea ona fa'atauina atu i fafo o mea uamea ma oloa u'amea.
Fai mai le au su'esu'e a le JP Morgan, o talanoaga e uiga i le toe taofiofia e Saina o le gaosiga o le uamea na fesoasoani foi i le siitia o tau o u'amea a Asia, faatasi ai ma le maualuga o le u'amea vevela i le $900 i le tone.
O le lagolago a le setete "China Metallurgical News" na lipotia mai e faapea, pe a maeʻa le taofiofia o taulaga taua e fai ai uʻamea e pei o Tangshan, Handan City, Hebei Province o le a faʻatinoina le faʻatonutonuina o gaosiga mo ana uʻamea ma vela mai ia Aperila 21 ia Iuni 30.
O le si'itia o tau o u'amea ua fa'atuputeleina ai tupe mama a fale gaosi u'amea a Saina, ma mafua ai ona fa'ateleina le gaosiga ma fa'atau le uamea.
E tusa ai ma faʻamatalaga mai SteelHome Consulting, o le uʻamea a Saina na faʻatau atu i le US $ 187 i le tone i le Aso Tofi, maualalo ifo nai lo le Aso Lulu 10-tausaga maualuga o le US $ 188.50.'
O le BMW (BMWG.DE) na toe faʻaalia lana vaʻaiga o tupe mama mo le tausaga atoa i le Aso Faraile, ae fai mai o loʻo faʻamoemoe o le a tumau pea le le mautonu o le isi tausaga, ma o le siʻitia o tau o meafaitino e ono afaina ai tupe maua i le lumanaʻi.
E tusa ai ma le South China Morning Post, na faamaonia e le faamasinoga i Hong Kong le tatala i tua o le sa avea muamua ma taitai o le Democratic Party Wu Zhiwei i le Aso Faraile, lea na taofia ona o le solia o le tulafono a le malo o Hong Kong ina ia mafai ai ona ia auai i le falelauasiga o lona tama.
Reuters, o le talafou ma le aufaasālalau a Thomson Reuters, o le kamupani sili ona tele i le lalolagi e tuʻuina atu tala fou, ma le faitau piliona o tagata e asiasi i ai i aso uma.E tu'uina atu e Reuters pisinisi fa'apolofesa, tala tau tupe, atunu'u ma fa'ava-o-malo e ala i fa'amaumauga o le desktop, fa'alapotopotoga fa'asalalau i le lalolagi atoa, mea tau pisinisi ma tuusa'o atu i tagata fa'atau.
Faʻalagolago i mea faʻatagaina, poto faʻapolofesa o loia ma faʻatonu, ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻavaeina ai finauga sili ona malosi.
Ole fofo sili ona atoatoa e fa'amalieina uma ou mana'oga lavelave ma fa'atuputeleina lafoga ma le tausisia.
Fa'amatalaga, au'ili'ili ma tala fa'apitoa i maketi tau tupe-e tu'uina atu e ala i se komepiuta fa'apitoa ma feso'ota'iga feavea'i.
Va'ai tagata ta'ito'atasi ma fa'alapotopotoga tu'ufa'atasia i le lalolagi atoa e fesoasoani e su'e mea mata'utia natia i mafutaga fa'apisinisi ma feso'ota'iga fa'atasi.
Industry News 2.1


Taimi meli: Me-07-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou