FAAMAONI

O le poloketi a le Baowu Australia Hardey iron ore a Saina ua faamoemoe e toe amata, faatasi ai ma le gaosiga faaletausaga e 40 miliona tone!
O Tesema 23rd, Saina Baowu Uamea ma uamea Vaega muamua "Aso Kamupani".I le nofoaga o le sauniga, o le Hardey iron ore project i Ausetalia na taʻitaʻia e Baowu Resources na faʻataunuʻuina le alualu i luma ma faʻamaeʻaina le "faʻailoga ao".O lenei sainia o lona uiga o le poloketi uʻamea faʻatasi ai ma le gaosiga faʻaletausaga o le 40 miliona tone o loʻo faʻamoemoeina e toe amataina, ma o Saina Baowu e faʻamoemoe e maua se faʻamautu ma le maualuga o le puna uʻamea faʻaulufale mai.
O le Hardey deposit o le teuina o u'amea sili ona maualuga a Ausetalia's Premium Iron Ore Project (API), fa'atasi ai ma le u'amea e sili atu i le 60% sili atu i le 150 miliona tone.O le Poloketi Direct Shipment Iron Ore (DSO) na fausia e Aquila, o se lala o le Baowu Resources, i le galulue faatasi ma isi pisinisi soofaatasi, ma Hancock, o le lona fa o le tele o le gaosiga o uamea i Ausetalia.Saina Baowu Umea ma Uamea Vaega moni lava umia se galuega faatino uʻamea uʻamea maualuga (API) 42.5%, o lona atinae e taua tele i Saina Baowu uʻamea uʻamea faava o malo faʻamautinoa fuafuaga.
O le poloketi ose galuega umi e aofia ai maina, uafu, magaluega tau nofoaafi.O le tau o le atina'e muamua na fuafuaina e US$7.4 piliona ma o le gaosiga faaletausaga fuafuaina e 40 miliona tone.
I le masina o Me 2014, na manaʻomia vave ai e Baosteel le mauaina o punaoa fou uʻamea, ma faʻatasi ai ma le kamupani nofoaafi sili ona tele a Ausetalia, o Aurizon, na mauaina Aquila mo le A $ 1.4 piliona, ma maua ai le 50% o sea i Ausetalia e maualuga le lelei o le uʻamea (API).O sea na totoe sa umia e kamupani tetele uamea a Korea i Saute.Pohang Iron and Steel (POSCO) ma fa'alapotopotoga fa'afaigaluega AMCI umia.
I lena taimi, o le tau o le uʻamea o le uʻamea na latalata ile US $103 ile tone.Ae o taimi lelei e le umi.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le au faimea maualuga i Ausetalia ma Pasila, ma le faʻaitiitia o manaʻoga a Saina, o le sapalai o le uʻamea i le lalolagi o loʻo faʻateleina, ma o tau o uʻamea o loʻo "lele i lalo".
Ia Me 2015, o paaga talafeagai e pei o le Baosteel Group, Pohang Steel, AMCI ma Aurizon na faasilasilaina o le a latou tolopoina le faaiuga e faʻagasolo le poloketi seia oʻo i le faaiuga o le 2016.

zhanzhi industry news
I le aso 11 o Tesema, 2015, o le tau o le uʻamea uʻamea ma le togi o le 62% ma se taunuuga i Qingdao na paʻu i lalo o le US $ 38.30, o se faʻamaumauga maualalo talu mai le faʻamatalaga o upusii i aso uma ia Me 2009. Na faʻasalalau saʻo e le tagata faʻatautaia le mafai ona taofia le galuega faatino.O galuega su'esu'e tau feusuaiga e mafua ona o le leaga o tulaga tau maketi ma le le mautinoa o le sapalai ma le mana'oga i le lumana'i.
E o'o mai i le taimi nei, o lo'o taofia le galuega.
E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, o le kamupani lona fa a Ausetalia o Hancock ma le kamupani Baowu a Saina na sainia se maliliega e auina atu i fafo le uʻamea mai le galuega Hardey e ala i le Roy Hill railway ma le uafu.E le toe mana’omia le fausia o uafu fou ma auala o nofoaafi, ma o le atina’eina o le poloketi uamea (API) sili ona lelei a Ausetalia, ua aveesea ai fo’i le fa’alavelave tele, ma ua tu’u fo’i le atina’e i le lisi o mataupu.
E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, o le uluai oa o le galuega a Hardey e faamoemoe e auina atu i le 2023. Ae ui i lea, faatasi ai ma le alualu i luma o galuega faatino e pei o Simandou Iron Mine, ua i ai i Saina ni auala taugofie, ma o lona fua o le gaosiga e ono faaitiitia nei.
Ae i soʻo se tulaga, o le amataga o le galuega a Hardey o le a toe faʻaleleia atili ai le leo o Baowu ma Saina le filifili alamanuia uʻamea, ma faʻaleleia le malosi o le faʻamautinoaina o punaoa uʻamea a loʻu atunuu.
I tausaga talu ai nei, e ala i le faʻaauauina faʻatasi ma toe faʻatulagaina, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatamaoaigaina e le Baowu Group le faʻaagaaga o punaoa uʻamea, aemaise lava i tulaga o punaoa mai fafo.
I Ausetalia, o le Baosteel Group, aʻo leʻi toe faʻatulagaina, na faʻavaeina le Baoruiji Iron Ore Joint Venture ma Hamersley Iron Ore Co., Ltd. o Ausetalia i le 2002. O le poloketi na faʻatinoina i le 2004 ma o le a faʻaaogaina i tausaga taʻitasi mo le isi 20 tausaga.Fa'atau atu 10 miliona tone o u'amea i le Baosteel Group;i le 2007, na galulue faatasi Baosteel ma Ausetalia uʻamea uʻamea kamupani FMG e suʻesuʻe punaoa magnetite Glacier Valley ma faaagaga o 1 piliona tone;i le 2009, na maua ai le 15% o sea a le kamupani mining a Ausetalia Aquila Resources , Avea ma ana tagata e umia sea lona lua;ia Iuni 2012, na faatuina ai le Alalaupapa Umea ma FMG ma tuufaatasia ai le lua galuega faatino eliina ai le uamea i Ausetalia.Baosteel Group e 88% o sea;o le uʻamea o le galuega a Hardey sa i le 2014 Faʻatau i ...
Na maua e le Baowu Group le Chana Iron Mine, Zhongxi Iron Mine ma isi punaoa i Ausetalia e ala i le mauaina o Sinosteel;mauaina Maanshan Iron and Steel ma Wuhan Iron and Steel, ma maua le Australian Willara Iron Mine pisinisi faʻatasi, ma isi ...
I Aferika, Baowu Group o loʻo fuafua e fausia Simandou iron ore (Simandou) i Guinea, Aferika.O le aofaʻi o faʻaagaaga a Simandou iron ore e sili atu i le 10 piliona tone, ma o le averesi o le uʻamea o le 65%.Eli u'amea ma fa'aagaaga aupito tele ma sili ona maualuga le 'oa.
I le taimi lava e tasi, o Baoyu Liberia, o se kamupani faʻatasi na faʻatuina e Baosteel Resources (50.1%), Henan International Cooperation Group (CHICO, 40%) ma Saina-Africa Development Fund (9.9%), o loʻo suʻesuʻeina suʻesuʻega i Liberia.O fa'aagaaga o le u'amea a Liberia e 4 piliona i le 6.5 piliona tone (iron content 30% i le 67%).O le lona lua sili ona tele le gaosiga o le uamea ma le fa'atau atu i Aferika.E lata ane i Sierra Leone ma Guinea, o nofoaga taua a Saina i fafo.Ua fa'amoemoe e avea ma isi nofoaga i fafo i Saina.
E mafai ona iloa o le Baowu Group, e ala i lona atinaʻeina i tausaga talu ai nei, ua uma ona nofoia se tulaga taua i le tauvaga o le lalolagi mo punaoa uʻamea ma ua avea ma se tasi o faamalama sili ona taua mo Saina e alu i le lalolagi atoa.

Zhanzhi Industry News


Taimi meli: Tes-23-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou