FAAMAONI

E vaivai le manaoga o pili tupe a Asia i Sautesasae, taofi fefaʻatauaiga

Talu ai nei, o fefaʻatauaiga a Asia i Sautesasae ua faʻaletonu, ma e leʻi faʻafouina e le atunuʻu autu o oloa auina atu i fafo e pei o Vietnam ma Initonesia i le vaiaso nei.Fai mai tagata fai maketi o le Vietnamese blank cubes na faʻatau atu mo le $ 580 / tone CFR i le vaiaso talu ai, ma e leʻi faʻafouina le tau pe a uma le fefaʻatauaiga.
Ua taofia foʻi le faʻaulufaleina mai ma le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga a Thai, ma fai mai le au fai maketi o loʻo i ai nei i latou i se "maketi taugata".
(Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i aʻafiaga o oloa uʻamea faʻapitoa, e pei ole Tiute MamafaFale Pa uamea
, e mafai ona e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou)
O loʻo i ai nei pili tupe a Asia i Sautesasae i le suiga a le malo, o galuega faufale e fesoʻotaʻi ua le mafai ona faʻatinoina i le tele e mafai ai, e le lelei le manaʻoga o maketi, ma e maualalo le manaʻoga.
E le gata i lea, ona o le tau o le tamaoaiga ma le tulaga o aitalafu, o le taofia o galuega tetele i Asia i Sautesasae, ma le paʻu o le faʻaaogaina o taavale na mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o uʻamea.
O le World Iron and Steel Association e faamoemoe e maua le 76.1 miliona tone i le 2022, o se siitaga o le 4.8% i luga o le 72.6 miliona tone i le 2021, ae o loʻo maualalo pea nai lo le 80.3 miliona tone i le 2019. Asia i Sautesasae e toe amata ile 2-3 tausaga.
(Afai e te fia iloa atili e uiga i tala fou o pisinisi ile 10 FtFa'auli Pa U'a, e mafai ona e fa'afeso'ota'i mai i so'o se taimi)

https://www.zzsteelgroup.com/powder-coated-three-pointed-star-picket-steel-y-fence-post-product/

【Talaga Fa'avaomalo】
1. O kamupani u'amea i fafo e tatau ona fa'atali ma va'ai o lo'o avanoa pea le gaosiga i le taimi mulimuli o le gaosiga.
Talu ai nei, ona o le vaivai o le manaoga o le uʻamea i le lalolagi atoa ma le maualuga o tau o gaosiga, o le tele o uʻamea i le salafa o le lalolagi ua taofia le gaosiga ma le gaosiga.
2. Ua faʻaititia e le Indian Iron and Steel Administration le tau o mea umi ia Iulai
O le Indian Iron and Steel Administration SAIL na faasilasila talu ai nei o le tau o filo ma uaea ia Iulai o le a faʻaititia.
(Afai e te manaʻo e maua le tau o oloa uʻamea faʻapitoa, pei olePa uamea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai matou mo se faʻamatalaga i soo se taimi)
3. Uamea Headian Chenggang 丨 Uamea uamea fa'a'a'ai lelei o le muamua lea i Saina mo le maketi a Europa
Talu ai nei, o le 750-ton PSB500Z L -spin-rolled pa uamea na gaosia e Hexia Chenggian ma le manuia na alu tuusao.E tolu faʻamatalaga o le 25mm, 32mm, ma le 40mm na gaosia.Ina ua uma le asiasiga, o le faatinoga o oloa ma foliga sa tutusa uma ma manaoga.


Taimi meli: Iul-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou