FAAMAONI

E ui lava o le tau o le koale coking o loʻo i luga o le talafaasolopito maualuga, o le faʻasologa o le uʻamea masina (MMI) o le sila mata na pa'ū i le 2.4% ona o le paʻu o le tele o tau o uʻamea i le lalolagi atoa.
E tusa ai ma faʻamaumauga mai le World Steel Association, o le gaosiga o le uʻamea o le lalolagi na faʻaitiitia mo le fa masina sosoo ia Aukuso.
O le aofaʻi o galuega a atunuu e 64 na tuʻuina atu lipoti i le World Steel e 156.8 miliona tone (5.06 miliona tone i le aso) ia Aokuso, ma le 171.3 miliona tone (5.71 miliona tone i le aso) ia Aperila, o le maualuga lea o le gaosiga o masina o le tausaga. .Tone/aso.
O loʻo faʻaauau pea ona faʻamautu e Saina lona tulaga o le gaosi oloa sili ona tele i le lalolagi, e valu taimi nai lo Initia, o le lona lua sili ona tele gaosi oloa.O le gaosiga a Saina ia Aukuso na oʻo atu i le 83.2 miliona tone (2.68 miliona tone i le aso), e sili atu ma le 50% o gaosiga o le lalolagi.
Ae ui i lea, na pa'ū le gaosiga o aso uma a Saina mo le fa masina sosoo.Talu mai Aperila, ua pa'ū le gaosiga o uʻamea a Saina i aso uma i le 17.8%.
I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatalanoaina e le Iuni a Europa ma le Iunaite Setete le tau o oloa mai fafo e sui ai le US Clause 232. O tau o tau, e tutusa ma puipuiga a le EU o loʻo i ai nei, o lona uiga o le a faʻatagaina le tufatufaina atu e aunoa ma se lafoga ma e tatau ona totogi lafoga pe a uma le aofaʻi. ua ausia.
E oo mai i le taimi nei, o le autu o le felafolafoaiga o loʻo faʻatatau i quota.E faʻatatau e le EU o le quota e faʻavae i luga o le aofaʻi i luma o le Mataupu 232. Ae ui i lea, o le Iunaite Setete o loʻo faʻamoemoe e faʻavae i luga o tupe faavae lata mai.
Ae ui i lea, o nisi o maketi e talitonu o le faʻaitiitiga o tau o le a le faʻamalosia ai le auina atu i fafo o le EU i le Iunaite Setete.E ui lava o tau u'amea i totonu o le Iunaite Setete e maualuga atu nai lo tau o lo'o i ai nei, o le Iunaite Setete e le o se maketi taua mo u'amea a Europa.O le mea lea, e leʻi faʻateleina oloa faʻaulufale mai a le EU.
O faamaumauga o loo faaalia ai o le aofai o talosaga mo laisene faaulufale mai uamea ia Setema e 2,865,000 tone net, ose siitaga e 8.8% i lo Aukuso.I le taimi lava e tasi, o le tone o oloa faaulufale mai ua maeʻa ia Setema na siitia foi i le 2.144 miliona tone, o se siitaga e 1.7% mai le aofaʻi o oloa faaulufale mai mulimuli e 2.108 miliona tone ia Aukuso.
Peitai, o le tele o oloa faaulufale mai e le mai Europa, ae mai Korea i Saute (2,073,000 net tone i le iva masina muamua), Iapani (741,000 net tone) ma Turkey (669,000 net tone).
E ui o le si'itia o tau o u'amea e foliga mai o lo'o fa'agesegese, ae o lo'o i luga o le sami le tau o le koale i luga o le sami o lo'o i luga o le maualuga fa'asolopito ona o le utiuti o le sapalai o le lalolagi ma le malosi o mana'oga.Ae ui i lea, o loʻo faʻamoemoe le au fai maketi e faʻapea o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o uamea a Saina, o le a toe toso i tua tau i le fa masina mulimuli o lenei tausaga.
O se tasi o mafuaaga o le utiuti o le sapalai o le tau a Saina ua faaitiitia ai le koale.E le gata i lea, na taofia e Saina le faaulufaleina mai o koale Ausetalia i se feeseeseaiga faalemalo.O lenei suiga mai fafo na faateia ai le sapalai o le koale, ina ua liliu atu tagata faatau fou o latou mata i Ausetalia ma Saina, ma fausia sootaga fou ma le au sapalai i Amerika Latina, Aferika, ma Europa.
E o'o mai ia Oketopa 1, na si'itia ai le tau o le koale a Saina ile 71% i lea tausaga ma lea tausaga ile RMB 3,402 ile metric tone.
E oʻo mai ia Oketopa 1, o le tau o le slab a Saina na siitia i le 1.7% masina i lea masina i le US $ 871 i le metric tone.I le taimi lava e tasi, na siitia ai le tau o tupe a Saina i le 3.9% i le US $804 i le metric tone.
O le tolu masina o lo'o fa'afefeteina i totonu o le Iunaite Setete na pa'ū i le 7.1% i le US$1,619 i le tone pu'upu'u.I le taimi lava e tasi, na pa'ū le tau i le 0.5% i le US $ 1,934 i le tone puʻupuʻu.
MetalMiner Cost Model: Tuuina atu le faʻaogaina mo lau faʻalapotopotoga e maua atili ai le faʻamalamalamaina o tau mai nofoaga autu o auaunaga, gaosiga ma faʻatau vaega.Su'esu'e nei le fa'ata'ita'iga.
©2021 MetalMiner Ua taofia aia tatau uma.|Pusa fa'asalalau|Fa'atonuga Kuki|Faiga Fa'alilolilo|Tulaga o Auaunaga
Industry News 2.1


Taimi meli: Oke-10-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou