FAAMAONI

2019 Zhanzhi Group Lipoti Konafesi Pulega Kuata Tolu

meeting

O le fonotaga faapisinisi lona tolu kuata a le Zhanzhi Group i le 2019 na faia i Foshan, Guangdong mai Oketopa 25 i le 28, faatasi ai ma le silia ma le 20 ofisa sinia ma pule sili o lala taitasi na auai i le fonotaga.O le lisi o mataupu o lenei fonotaga e aofia ai lipoti o galuega a lala, fonotaga faʻapitoa, manatu palepalealuga, gaioiga a le liki a le autalavou, ma isi.I le aotelega, sa lelei le siosiomaga o le fonotaga, ma sa auai ma le totoa tagata uma ma fefaasoaai, ma ofoina atu fautuaga.Afai e mafai ona faʻatino lelei, o le fono e iai ni aʻafiaga.

Na fautuaina e le Pule Sili o Sun, o le fonotaga o se tasi lea o faiga mo tagata uma e aoao ai le tasi i le isi ma aoao mai le tasi i le isi.E mana'omia le suiga ma le fa'afouina pea o le lumana'i o le fono ina ia fa'amanino ma fa'atatau i fonotaga ta'itasi.

I le taimi lava e tasi, na saunoa ai le Pule Sili o Sun e uiga i galuega a le Vaega i le kuata lona tolu ma faʻatinoina galuega a le Vaega i le kuata lona fa, ma faʻamalamalama manino manaoga i le iloiloga o faʻatinoga ma le faʻatinoga o poloketi.O lo'o fa'ailoa mai e iai le so'otaga fa'atupu i le fa'ai'uga o le galuega.O loʻo matou faʻaputuina e ala i le faʻavae ma faʻaauau aʻoaʻoga e faʻamalosia.

Mulimuli ane, sa faasoa atu e Mr. Sun i tagata uma: O le a lo tatou i ai i le asō e le leaga, ae o le a le mea tatou te i ai taeao e sili atu ona taua!


Taimi meli: Nov-02-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou