FAAMAONI

Mea faufale: mautu i luga ma lalo
O le vaitaimi o le vaitau e maualuga, o le maketi o loʻo faʻaogaina lagona e maualalo, o le tau o le tau ua paʻu teisi, ma le faʻagasologa o fefaʻatauaiga o loʻo faʻavaivai, o le faʻatauga faʻatau e faʻaeteete, ma e malosi le vaʻaiga o le maketi i lagona.Peitai ole tau ole maketi e mafai ona sologa lelei.
(Afai e te fia iloa atili e uiga i tala o pisinisi i luga ole Steel Sheet Pile, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se taimi)

Pepa u'amea ta'avale vevela: pa'u itiiti
E tusa ai ma manatu o maketi, i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi, o le atinaʻeina atoa o le tamaoaiga e le o faʻamalieina, o le manaʻoga mo le uʻamea e vaivai, o le fefaʻatauaʻiga e le lelei, o le mafaufau pisinisi e faʻaeteete, pe o le a masani ona lafoina.O le tau o laupapa mafiafia e mafai ona sologa lelei.

Fa'ailoga uamea: Master Stable Treable
A'o fa'aitiitia le aofa'i o fa'amatalaga, ua fa'atupula'ia le sapalai o puna'oa, ma ua toe fa'aleleia le tau o le tau pe a mae'a fa'aauau le pa'u, e fa'aeteete le fa'atauga i lalo, ma ua fa'avaivaia le tau fa'ai'uga.Atonu e mautu le tau o maketi.
(Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le aʻafiaga o oloa uʻamea faʻapitoa, e pei ole Steel Sheet Pile Types, e mafai ona e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou)

Paipa uamea: mautu
E tusa ai ma manatu faaalia o maketi, ulufale mai i le faaiuga o Me, o le manaoga moni atoa e leʻi faʻaleleia, ae ona o le siʻitia o tau i le lumanaʻi, o le mafaufau o le faʻatau oloa ua faʻaleleia atili, o le gaosiga o le uamea leaga i le amataga o Me, o le mamafa o le faʻamaumauga e le o. lelei, e le lelei le faʻaopoopoga faʻamau, e le lelei le faʻatau, o le faioloa o le faʻatau, le faʻatauloa Faʻafefea le faʻaeteete, o loʻo faʻamoemoeina o le tau o le paipa o le a faʻamalosia i le aʻoga.

O le siʻosiʻomaga o maketi e le o faʻaitiitia, o le maketi o loʻo i ai se faʻagasologa faʻaletonu, ma o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga e le lelei.O lo’o fa’amoemoe o le a fa’atumau pea le tau o le sila a taeao.
(Afai e te manaʻo e maua le tau o oloa uʻamea faʻapitoa, e pei ole Steel Sheet Piling For Sale, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou mo upusii i soo se taimi)

https://www.zzsteelgroup.com/cold-formed-z-steel-sheet-pile-for-construction-product/


Taimi meli: Me-17-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou